Преминаването през кръстовището между ул. „Петко Задгорски“ и ул. „Георги Калоянчев“ в Бургас ще бъде спряно заради ремонтни дейности

Източник: Focus-news

Бургас. Продължават обновителните дейности по главната улица на к-с „Изгрев“ – „Петко Задгорски“, като голяма част от нея вече е ремонтирана. Това съобщиха от Общината. Най-напред минават операторите на подземна инфраструктура. След като подменят старите тръби и комуникации отдолу, иде ред на Община Бургас, която полага нова настилка и изгражда нови тротоари.

От днес за период от три седмици ще бъде спряно преминаването на автомобили през кръстовището, образувано от ул. „Петко Задгорски“ и ул. „Георги Калоянчев“. Поради тази причина временно се променя маршрутът на линия Б1 от Терминал „Изгрев“ в посока Терминал „Меден рудник“. Автобусите ще се движат от Терминал „Изгрев“ към: ул. „Акве Калиде“ – ул. „Димитър Аврамов“ – бул. „Никола Петков“. За пътниците е важно да знаят, че спирка „Велека“ няма да се обслужва, а ще се използва спирката на линия 11 – „Изгрев“, бл.40.

„Община Бургас се извинява за причиненото временно неудобство, но ремонтът е за добро. Предстои на това кръстовище да бъде монтирана и светофарна уредба“, допълват от местната администрация.
Шофирайте и пресичайте внимателно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *