Ето какво е направила Ива Екимова на петък 13-и

Източник: Hotnews

Ива Екимова е поредната родна светска персона, която взе решение да се ваксинира срещу коронавирус. Чаровната пиарка разкри пред последователите си в социалната мрежа какво я е подтикнало към крайното решение и защо в продължение на година нейни приятели й се подиграват, заради отговорността и паниката, които проявява към плъзналата по цял свят зараза.

Ива избра петък 13-ти за поставяне на втора доза на ваксината и обясни подробно как се чувства и какви са страничните ефекти.

„От 13-и март 2020 съм спазвала стриктно всички мерки срещу разпространението на заразата от ковариня вирус, който преобърна живота ни. Въпреки подигравките и подмятанията на някои от близките ми приятели се бях запасила с дезифектанти и всякакви средства, които да ме предпазят от зараза.

Всяка покупка, която влизаше у дома беше измивана и почиствана. С всички мерки, наложени от властимащите се съобразявах и когато забраните бяха разхлабени, бях много внимателна при посещения на обществени места. Първата доза от Астра Зенека ми бе сложена от личния лекар на 10-и март 2021.

Страничните ефекти продължиха един ден. Болката в ръката беше доста силна, но главоболието и треската отшумяха за една нощ. Вчера – на 13-и август посетих ваксинационния център на Мбал Св. Анна. Изключително мили, възпитани и любезни медицински лица ми поставиха втората доза. Не съм се срещала с вируса, а със сигурност мога да кажа, че в момента изпитвам облекчение, разтоварвайки се от притеснението от зараза. В момента се чувствам чудесно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *