Мисис България 2019 ще краси подиума на Milano Fashion Week

Източник – Hotnews

Носителката на титлата Мисис България Worldwide 2019 Марина Цветанова ще краси подиума на най-престижния моден форум – Milano Fashion Week, в края на февруари т.г. Изненадващата покана дойде по време на традиционното за столицата ни модно събитие Sofia Green Fashion Days в края на месец ноември м.г., съобщава ВИП Комюникейшън. Коронованата красавица дефилира с изящни марокански тоалети, представени от посолството на Кралство Мароко, а дебютната й изява като дизайнер съвместно с моделиерката Милена Петрова и с бранда Wolf Walley, бе приета с аплодисменти.


„На това събитие е присъствал и моден директор от Италия, който ме е харесал не само като модел, но му е допаднала и колекцията ни. Месец по-късно получих покана да участвам като модел в седмицата на модата в Милано в края на февруари, а също така ни предложиха да представим и нашата колекция. Името на един от кастинг директорите, от когото получихме поканата, е Rosario Stagno“, разкрива Марина.


Мисис България Worldwide 2019 има зад гърба си бурна кариера – тя стартира с детската й мечта да се занимава професионално с пеене. След две години опит на музикалната сцена, разбира, че в родния шоубизнес липсват правила и завършва висше образование – специалност “Журналистика”, в СУ „Св. Климент Охридски“ с профили „Телевизия с вътрешна политика и икономика“. Освен това тя перфектно владее английски и испански език, което я превръща в уникат сред носителките на корони.


До края на 2017 г. красавицата е акаунт мениджър “Корпоративни клиенти” в една от големите компании за мобилни услуги, а след това започва да работи професионално като модел. Марина е носителка и на наградата „Мисис България – Топ модел“, а мерките й са достойни за световния подиум – 90-60-90. Участвала е в ревюта на български и чужди дизайнери. 

снимки:pr

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *